VERGOEDING

Behandelmethoden Impact Fysiotherapie

Vergoeding

Home > Vergoeding

vergoeding behandelingen bij impact fysiotherapie emmeloord

Vergoeding behandelingen

Vergoeding voor de fysiotherapie is afhankelijk van de met de zorgverzekeraar afgesloten verzekeringspolis. In principe vindt betaling aan IMPACT rechtstreeks plaats via de zorgverzekeraar.

Indien IMPACT Fysiotherpie Emmeloord geen contract heeft afgesloten met de betreffende zorgverzekeraar of indien er sprake is van onvoldoende dekking, dan ontvangt de patiënt/cliënt maandelijks een factuur.

Aanvullende verzekering

Om het aantal fysiotherapiebehandelingen dat u vergoed krijgt via uw (aanvullende) verzekering te bekijken kunt u de verzekeraar raadplegen.

Voor overige diensten en producten van IMPACT zijn andere voorwaarden van toepassing.

Geen verwijzing nodig

Vanaf 1 januari 2006 is een verwijsbrief voor de fysiotherapeut IMPACT Fysiotherapie Emmeloord overbodig. Men noemt dit Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Natuurlijk, een afspraak maken bij de huisarts is geen probleem. Maar het hoeft in principe niet meer. Dat is wel zo prettig.

Immers, hoe sneller een behandeling start, hoe eerder u herstelt.

Twijfelt u wat voor pakket u heeft of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op.

Heeft u wel een verwijzing?

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u door uw huisarts of specialist naar een fysiotherapeut wordt doorverwezen.

tarieven fysiotherapie bij impact fysiotherapie emmeloord

Tarieven bij Impact

De behandelingen fysiotherapie worden vergoed door uw zorgverzekeraar indien u hiervoor verzekerd bent. In de meeste gevallen worden deze behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Indien u voldoende aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen fysiotherapie rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. In overige gevallen ontvangt u een factuur.

Afspraak niet nakomen

Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen minimaal 24 uur voor de behandeling afgezegd te worden. Bij het niet op tijd afzeggen brengt Impact Fysiotherapie Emmeloord de voorgenomen behandeling in rekening bij de patiënt. Het volledige behandeltarief wordt dan aan u doorberekend.

Direct een afspraak maken?

Maak meteen een afspraak met je eigen fysiotherapeut