FYSIOTHERAPIE

Behandelmethoden Impact Fysiotherapie

Fysiotherapie

Home > Behandelmethoden > Fysiotherapie

Fysiotherapeutische behandeling door fysiotherapeut

Plan een afspraak voor fysiotherapie

In de fysiotherapie is de fysiotherapeut is dé deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Nederland kent ongeveer 16.000 fysiotherapeuten die werkzaam zijn in fysiotherapie. Dat zijn zelfstandige praktijken, gezondheidscentra, ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en steeds vaker, op de bedrijfsvloer.

In de fysiotherapie worden mensen individueel behandeld of in groepen. Naast de behandeling, die onder meer kan bestaan uit oefentherapie en massagetherapie, zet de fysiotherapeut zijn deskundigheid ook preventief in: bijvoorbeeld bij het adviseren of begeleiden van patiënten.

U kunt bij ons terecht voor:

Mocht uw klacht hier niet tussen staan en bent u benieuwd of Impact Fysiotherapie u kan helpen met uw klachten of pijn te verminderen. Neem dan gerust contact met ons op.

  • Medisch fitness
  • COVID revalidatie
  • Bedrijfsfitness
  • Chronische klachten
  • Tijdelijke klachten
  • Sportletsels
  • MS
  • Afspraken aan huis

Direct een afspraak maken?

Maak meteen een afspraak met je eigen fysiotherapeut

Minette Holwerda
Minette Holwerda
2023-09-13
Geweldig geholpen door Emma. De locatie kan hier en daar een opknapbeurtje gebruiken. De fitnes/oefenruimte is prima op orde, met uitgebreide opties aan apparatuur.
Jan Van Der Veen
Jan Van Der Veen
2023-07-07
Erg gezellige indruk als je daar bent! Mooi opgezet! Erg handig allemaal verschillende deskundigen bij elkaar!
Martin Veldman
Martin Veldman
2023-05-29
Langs gereden
Doina Wittstock
Doina Wittstock
2023-03-27
Vriendelijke fysiotherapeuten. Multifunctioneel gebouw waar onder andere een diëtisten zitten en ook kun je er sporten. Verder ook nog een mondhygiëniste en de mogelijkheid om een echo te laten maken van je pijnlijke gewrichten
Emile Trousset
Emile Trousset
2023-02-11
Very professional
Bianca Tibboel
Bianca Tibboel
2022-09-04
Erg goede fysiotherapeut
Petra Koudijs
Petra Koudijs
2021-11-18
Een aantal jaar heb ik fysiotherapie en fysio fitness bij Impact gevolgd. De behandelingen en begeleiding waren goed. Ik ben er erg tevreden over. Ze passen het NIVO van trainen aan wat bij je past.